Ndihmë infertilitetit shëruar përmes infertilitetit mund të ndodhë


Sot problemi i infertilitetit është një nga më të ngutshme. Gjithnjë e më shumë profesionistët mjekësor për të adresuar zonat çiftet të cilët janë duke përjetuar këtë problem. Fjalët e tyre e parë: Ndihmë! Steriliteti trajtohen? Për shkak se mund Steriliteti? Në këtë artikull ne do të diskutojmë në këtë faqe interneti në lidhje me të, janë shkaqet e infertilitetit. Shumë çifte të rinj janë duke planifikuar që të ketë një fëmijë menjëherë pas martesës. Për fat të keq, kjo botë nuk funksionon gjithmonë ashtu siç dëshirojmë atë. Ai merr një vit pas martesës ... i dytë ... dhe ende nuk ka baby ... Çfarë është ajo? Bashkëshortët Steriliteti? Alarmin dhe panik nuk është e nevojshme.

Sepse infertilitetit - nuk është një fjali, por vetëm diagnoza që mund të shërohet duke hequr shkaqeve-origjinë. Sipas statistikave, 80% e çifteve me gjithsej vuajtur ndonjëherë nga infertilitetit pas trajtimit mund të jetë e plotë të fëmijëve të shëndetshëm. E pra mos harroni këtë! Kjo deklaratë më pozitiv se çfarëdo tjetër. Kur është e nevojshme për ta kthyer në specialistë në mungesë të shtatzënisë? Në përgjithësi, në qoftë se kjo nuk do të ndodhë gjatë vitit nga duke bërë jetë të rregullt seksuale, kjo është një arsye për të parë një mjek. Dhe nevoja për të adresuar jo vetëm gratë, por në përgjithësi çift.


Pas shumë shkaqet e infertilitetit, autorët e cila mund të veprojë si një grua dhe një gruaje. Për t'ju ndihmuar të kuptoni se ajo mund të jetë për shkak të infertilitetit, konsiderojnë arsyet për gjininë. Steriliteti në Men - Shkaqet Ndoshta shkaku kryesor i infertilitetit mashkullor sot është aktiviteti i zvogëluar i spermës. Joaktiv i qelizave embrionale mashkullore që hyjnë në vezë nuk është në gjendje për të fekonduar atë, duke rezultuar në shtatzëni nuk ndodh. Aktiviteti i tyre zvogëlohet nga pijshëm, pirja e duhanit, mënyrë jetese i ulur nëpër, tifozët të marrë banjot e nxehta, pasi duke marrë drogë të caktuara, dhe kështu më shumë arsye ... Gjithashtu, burrat infertilitetit mund të shkaktohen nga mungesa e tyre.

Sipas statistikave, vetëm një spermatozoid fekondon milion gamete femërore. Prandaj, kur një numër i pamjaftueshëm i qelizave të spermës, konceptim ndodh. Analiza Në mjekësinë moderne, në mënyrë që të përcaktojnë cilësinë dhe sasinë e spermës është bërë e thjeshtë quhet spermë. Nëse problemi është akoma një njeri, ju duhet të shihni një mjek andrologist cili merret me këtë problem. Steriliteti për shkak të një çiftet e rrëzimit Ka raste që trupi i femrës thjesht nuk është marrë spermatozoidin e një njeriu, pavarësisht nga fakti se qelizat e seksit mashkull janë tregues të mirë të "cilësisë" dhe "sasi".

Në këtë rast, shkaku i infertilitetit është e ashtuquajtura papajtueshmëri ymunnolohycheskye. Infertilitetit idiopatike Ndër të adresuar problemin e infertilitetit ndonjëherë ka çifte, dy bashkëshortët janë në krejtësisht i shëndetshëm dhe nuk kanë anomalitë në sistemin riprodhues të trupit, por nga shkaqe të panjohura nuk ka shtatzënisë. Pastaj, çifti është diagnostikuar - shterpësi idiopatike. Shkaqet e infertilitetit tek gratë Për fat të keq, më të zakonshme tani është infertilitetit femër. Arsyet për këtë janë të shumta. Ballafaqimi me këtë problemit gjinekologu. Një nga shkaqet më të zakonshme të infertilitetit tek gratë menstruale cikël.

Prandaj, gratë janë të këshilluar që të mbani një orar ditë kritike. Siç mund të shihet menjëherë shkeljes dhe për të parë një specialist për të përcaktuar shkakun. Gjinekolog zbuluar hormonet i durueshëm dhe të marrin trajtim të veprimit. Steriliteti mund të jetë për shkak të pengimit të tubave fallopiane dhe abuzimit formimin e vezëve. Identifikimin e tyre duke përdorur ultratinguj. On ultrazërit për të përcaktuar numrin e follicles të formuara dhe kohën kur ovulacionit, që është dita kur breshëri gjëndër. Pas rezultateve të studimit duke marrë masa për të eliminuar shkakun. Në të gjithë e më lart, një tjetër, po aq e përhapur shkaku i infertilitetit femëror është një inflamacion i vezoreve.

Vështirësitë inflamacion komplikojë jepnin oocytes të pjekur, duke rezultuar në fertilizimin e tyre nuk ndodh spermotozoydov. Ne ju tha shkurtimisht për shkaqet më të shpeshta dhe të zakonshme të çifteve të infertilitetit. Nëse hasni këtë problem, mos u shqetësoni, për
RASCHE të marrë masa dhe të konsultoheni me një mjek. Sepse infertilitetit është trajtuar! Main identifikojë shkakun dhe fix ajo nuk është e vështirë. Pjesa më e madhe e çifteve që dikur pësuan të njëjtin problem sot është prindërit e lumtur e fëmijëve të tyre. Mos harroni që mjekësia moderne është në gjendje për të përballuar me këtë problem.

Ajo duhet gjithashtu të ju ndihmojë për të bërë prindër! Rinat Abdrahimov, www.
rasteniya-lecarstvennie.ru