Ditët konceptim Lunar i favorshëm


Shumë kanë dëgjuar për ekzistencën e një metode të veçantë me të cilën për të llogaritur ditët e favorshme për konceptim. Për ata që janë të interesuar në këtë çështje, dhe që do të donte për të përdorur këtë metodë, unë do të diskutojnë meritat dhe aplikimin praktik. Kthehu në vitet pesëdhjetë të shekullit të njëzetë, në bazë të njohurive rreth ndikimit në të gjithë jetën në Tokë në planetet e tjera, duke përfshirë Hënë, ishte për të zhvilluar një metodë e llogaritjes ditët hënor të favorshme dhe jo të favorshme për lindjen e foshnjave. Autorët e metodës së re është gjinekolog dhe psikiatër Czechoslovakian MD Eugene Jonas dhe profesor hungarez Kurt Rehnits.

Shkencëtarët shenjë mbretërore vetë thonë se metoda e tyre është e vlefshme. Ju gjithashtu duhet të dini kohët në të cilat ata jetonin kur tregoi botës teknikën e tyre. Në ato ditë, të gjitha gjetjet janë bazuar në një analizë të plotë të fakteve të mbështetura nga ta. Sepse, përndryshe, do të mund të nofkën e rreme, që të flasim në atë kohë ishte e shkurtër. Në më të mirë, autorët e metodologjisë do të privohet nga gradën e tij dhe i dërgoi për të dhënë mësim në qytetin e vogël në periferi të vendit. Pra metodë është i denjë. Shkencëtarët shqyrtuar më shumë se tridhjetë mijë gra! Statistika vëzhgimet e ndihmoi të sjellë këtë teori. Si për të llogaritur ditët e favorshme për konceptues një fëmijë?


Hulumtuesit në përfundimin se përveç çdo cikël menstrual të gruas dhe është cikël hënor, e cila është e lidhur ngushtë me fazat e hënës. Cikël hënor fillon rrëfimin e tij të lindjes. Koha më e mirë për konceptim është faza e njëjta hënë, në të cilat gruaja ka lindur. Pra, për të bërë llogaritjet që ju duhet të dini datën e saktë dhe kohën e lindjes tuaj, për të përcaktuar saktësisht se cilat fazë hëna ishte atëherë. Për shembull, ju kanë lindur në New Moon. Kjo do të thotë se gjatë gjithë jetës suaj ditët më të favorshme për konceptimin janë ditë që bien në tremujorin e dy ditëve të mëparshme.

Kështu cikli menstrual mund të injorojë plotësisht (kjo nuk ka efekt). Kjo është për shkak të ditëve më të favorshme hënor kalendarike nga incidente të papritura ndodh ovulacionit (edhe në qoftë se një grua menstruacioneve ose kur marrja e kontrollit të lindjes). Pra, për shkak të këtyre "fenomeneve" të dhënat e shkencëtarëve. A është e mundur për të planifikuar gjinia e fëmijës tuaj? Astrologët ne jemi duke thënë se kjo është e mundur, dhe gabime Lunar jashtëzakonisht i rrallë (vetëm 2%). Llogaritja e saktë siguron një rezultat të suksesshëm. Besohet se konceptues një vajzë duhet të planifikohet në kalimin e Gruas mun Shenjë: Demi, Cancer, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi, Peshqit.

të fillojë djalë rekomanduar kalimin e meshkujve hënë Zodiac shenjë: Ujori, Shigjetari, Peshorja, Leo, Binjakët dhe aries. Gjinekologë Moderne besoj se është e pamundur nga ndonjë nga metodat e njohura që e vendosura datën e saktë të konceptimit, për të hequr qafe të infertilitetit (duke përfshirë dobët dhe kalendarin hënor). Ata argumentojnë se fakti që llogaritjet e sakta ngjizja e pamundur për arsye se ovulacioni mund të ndodhë në ndonjë nga pesë ditë pas raportit seksual, prandaj, në këto ditë të kalendarit hënor do të ndryshojë. Misteri i konceptimit të mbetet e vlefshme derisa një ka mësuar për të identifikuar në çfarë pike zaplidnyv qelizë e spermës.

Megjithatë, shumë prej nesh e dinë këtë qëndrim mendor - një forcë të madhe. Nëse besoni këtë teori, pa lidhje me mjekësi tradicionale, është e mundur që ju mund të bëni atë mënyrë që ju dëshironi dhe të bëni me këtë metodë. Gjëja kryesore - nuk e harrojmë për fazën e tyre hënor dhe shpesh paraqet si ndodh fekondimi. Por përsëri në rezultatet që ishin shkencëtarët. Ditët më të mira të konceptimit, Lunar i favorshëm Ditët më të suksesshme për konceptimin konsiderohen ditë në prag të hënës së plotë (të muajve rritje): fëmija është shëndeti i mirë dhe shpirt. Lista e mëposhtme e ditëve të favorshme për konceptimin përmban informacion në lidhje me karakterin apo fati lynx fëmijën kryesore lindur. (Megjithatë, burime të ndryshme kanë interpretime të ndryshme).

Ditët Calendar Lunar Dita e dytë. Më të konceptuar shpesh vajzat. Përveç kësaj, besohet se fati i fëmijës do të jetë i lumtur. Dita e katërt. Fëmijët që kanë lindur në këtë ditë janë familje të ndjeshëm dhe i kujdesshëm. Dita e Gjashtë. Në origjinën në jetën e tanishme është e pasur, interesant dhe i gjatë.
Dita e dhjetë. Një njeri që ka lindur në këtë ditë, të gjejnë një famë të jetës, njohjen dhe famë. Katërmbëdhjeta ditë. Konceptimi i kalendarit hënor kjo ditë e bëjnë atë me fat në jetë, dhe ajo do të të gjithë të shkojnë. Gjashtëmbëdhjetë ditë. Kjo siguron një ditë të qetë e fëmijëve me një karakter të ekuilibruar.

Shtatëmbëdhjetë ditë. Konceptim sugjeron që fëmija juaj do të jetë shumë i gjallë dhe i shoqërueshëm. Dita e njëzet e një. Lindur fëmijë kjo ditë janë zell të ndryshme të veçantë. Ditën e njëzetekatërt. Kjo ditë u jep fëmijëve të konceptuar të veçantë mendore aftësitë, mirësi, urtësi dhe praktike. Dita e njëzet e dytë. Në sajë të krijoj atë ditë në jetën e një fëmije nuk do të ndjeni nevojën në drejtim të prosperitetit material.
Dita e njëzet e tetë. Të gjithë fëmijët e ditës hënor duhet të jetë i qetë, i balancuar dhe të sigurt. Ne shpresojmë që kalendari hënor konceptim optimal do të ju ndihmojë me paraqitjen e nevojshëm të shtatzënisë dhe lindjes dëshiruar fëmijën.

LDSveta,