Përbërja e formulave foshnjore përzierje zgjidhni alergji


Nuk ka dyshim se qumështi i nënës sime - më të vlefshme ushqim, të dobishme për fëmijën. Kur një fëmijë vuan nga alergji, gji duhet të mbahen për aq kohë sa të jetë e mundur, dhe nëna ime të gjithë kohën që ju duhet për të ndjekur dietë hypoallergenic. Por kjo ndodh në mënyrë që për disa arsye për të ushqyer qumësht tuaj të gjirit fëmija nuk punon. Në këtë rast, prindërit vijnë në ndihmë një shumëllojshmëri të formulës foshnjore. Nëse nëna mund të ushqyer fëmijën apo qumësht e saj të vogël, dhe fëmijë - alergji, atëherë ju duhet të kontaktoni pediatrin tuaj lokale të mjeku, i cili do të emërojë një vakt të veçantë për fëmijën tuaj. Prandaj, ne kemi vendosur për të shqyrtuar faqen Redaktuar cilat janë formulat foshnjore, përbërjen, përzierje zgjidhni alergji.

Pothuajse të gjithë fëmijët që vuajnë nga alergjitë, alergeneve janë lopë qumështi. Prandaj, në shumicën e rasteve, kështu që fëmijët emëron Dr. formulë mitur pa yndyrna. Përzierjet e tilla janë të ndarë në parandalues, mjekësore dhe terapeutike. Për të zgjedhur përzierje që i përshtatet fëmijës tuaj, ju duhet të konsideroni disa faktorë: mosha e fëmijës, konfirmimi i diagnozës së alergji, reaksione alergjike natyra, ashpërsia, kohëzgjatja e sëmundjes, prania ose mungesa e sëmundjeve të tjera. Sepse nëna ime nuk është e rekomanduar për të vendosur se cili përzierje të zgjedhë për fëmijën, më mirë ta bëjë këtë së bashku me mjekun tuaj.


Ai është dhe do të vazhdojë të monitorojë fëmijën dhe, nëse është e nevojshme, të zëvendësojë përzierje në një tjetër. Kompanitë e Moderne - prodhuesit e ushqimit të fëmijës mixes ofrojnë një shumëllojshmëri të ushqimit për fëmijë - sufferers alergji. Këtu janë ato më të popullarizuara: Përzierjet e bazuar në sojë Rusia: Nutrilak soje, Nutritek holandez: Nutrilon soje, NUTRICIA Frisosoy, Frizlend Foods, Nga Gjermania: Humana SL, Humana, United States From: Enfamil Soy, Mead Johnson Këto ushqim përfaqësues fëmijë që përmban proteina, ata mund të jenë të alergeneve potencial. Prandaj, ata duhet të kufizohet në alergjive ushqimore. Ju nuk mund t'i përdorë ato në rëndim të reaksioneve alergjike dhe prania e çrregullimeve të tretjes.

Përveç kësaj, ato mund të përdoren për të ushqyerit e foshnjave më të vjetër 5-6 muaj. Formulat e mitur hypoallergenic Ky ushqim është i bazuar në pjesë të proteinave hydrolyzed qumështit. Swiss Nan HA 1, Nestle, Nan HA 2 Nestle. Rusia: Nutrilak Nutritek GA, GA 1 Unimilk, GA 2 Unimilk holandez: Nutrilon HA 1 NUTRICIA Nutrilon HA 2, HA Frisolak 1 Frizlend Foods, GA 2 Frisolak Gjermanisht: Humana HA 1, HA 2 Humana, Humana 3. austriak GA: hipi GA 1, hipi, hipi GA 2 kur ushqimi është përshkruar më shpesh për fëmijët me rrezik të lartë të alergjisë. Ata janë më të fiziologjik krahasim me përzierjet e prodhuara nga proteina të lartë hydrolyzovannoho.

Ata përmban: lactose, e cila rrit rritjen e bifidobacteria dhe promovon numrin më të mirë të tretjes të mineraleve. Trajtim kimik Ky ushqim është bërë nga proteina shumë hydrolyzed qumështit. SHBA Prodhim: Nutramihen Mead Johnson Mead Johnson Prehestimil. Rusia: peptides Nutrilak STST, Nutritek, holandisht, pepto TSC Nutrilon, NUTRICIA Frisopep, Frizlend Foods. Kjo terapi ushqyese të administruara për fëmijët gjatë rëndim të sëmundjeve alergjike, eruptions ekspres, dermatit atopic, çrregullime gastrointestinale. Allerhennost këtyre produkteve është shumë më e ulët në krahasim me proteinat që gjenden në qumështin e lopës.

Megjithatë, në qoftë se fëmija është alergjik ndaj qumështit të lopës, është më mirë për të zëvendësuar përzierje amino acid. Ajo nuk përmban proteina. Siç e kemi thënë, nuk do të vini formulat e mitur për vetë alergjitë. Nëse dyshoni se kjo sëmundje duhet të diagnostikuar me kujdes, me pediatrin studimit. Kërkon gastroenterologist shqyrtues ose allergist. Shfaqja e alergji ushqimore gjithashtu mund të jetë i lidhur me faktorë të rënda mjedisore dhe gjenetike. Kjo duhet të merret parasysh kur zgjedhin ushqimin për fëmijën tuaj. Cheers! Svetlana,