Klinika neurolog Fëmijëve kontrollon për fëmijë


Zakonisht klinikë trembë prindërit e rinj e bijve të tyre dhe drejtimi deri neurolog është një shkak i madh për shqetësim tyre. Në fakt, të gjithë fëmijët që kanë ekzaminuar, ekspertin në këtë të paktën tre herë. Ky mjek i ditur në zhvillimin e vegjël të sistemit nervor. Ajo menaxhon të gjitha proceset e rëndësishme për zhvillimin e trupit, nga të frymëmarrjes dhe duke përfunduar lëvizshmëri. Para takimit me neurolog dhe të përpiqen për t'u çlodhur sa më shumë të jetë e mundur për të përgatitur. Është e mundur që në prosperitetin e përgjithshëm do të vënë një diagnozë, si GHS. Kjo nuk do të thotë që ju duhet menjëherë vdaryatsya panik dhe trajtojnë fëmijën.

Është e njohur se kualifikimet e të gjithë mjekëve janë të ndryshme, si në aspektin e një faktor të veçantë. Dhe tani ju keni ardhur në pritjen - klinikën e fëmijëve, kontrolle neurolog fëmijë. Me kujdes dëgjoni rekomandimet e ekspertit dhe kërkoni atë për të suite nevojat tuaja. Atëherë konsultoni një mjek tjetër për të konfirmuar ose të hedhur poshtë diagnozën. Vetëm disa hapa mund të them me besim dhe domosdoshmërinë saktësinë e trajtimit të propozuar. Besohet se në vendin tonë ka tendencë për organizimin mjekët shumë serioze dhe në thellësi diagnoza nuk ka gjithmonë korrespondojnë me realitetin. Kjo është konfirmuar nga rezultatet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.


Para se të marrë doktorin duhet të njihen me përgjigje të përafërta për të shpesh dalin çështje dhe e di se çfarë mund të thuhet neurolog fëmijë. Kjo nuk do të ketë humbur në zyrën e mjekut dhe maksimal të kryejë biseda të frytshme. -Pse Child mund të qaj nëse ai ushqehet dhe nuk i lagësht? Së pari, shkaku mund të jetë ngritur presionin intracranial. A është ajo - vetëm përgjigjem ultratinguj. Së dyti, fëmija mund të reagojnë negativisht ndaj largimit tuaj. Është e njohur se deri në gjashtë muaj apo edhe një vit fëmijët nuk janë në gjendje të marrin veten. Nëse jeni duke ushqyer fëmijën, Zapelenaly dhe një të majtë - ai vetëm të jetë i mërzitur. Kështu, për herë të parë fëmija është e qetë, por së shpejti ai mendon se nëna e tij e la.

Që ai ende nuk mund të përgjigjet për atë - të gjitha Lutjet tuaja të heshtin dhe të presim e paqartë. A nuk mendoni se ju mund të prishin fëmijën, e mori atë në krahë. Në muajt e parë të jetës ai më nevojë për mbështetjen tuaj dhe vëmendjen tuaj. Fëmijët e tjerë jeta thjesht nuk janë përdorur. Së treti, arsyeja mund të jetë fort i keq dhimbje barku. Ato shfaqen kryesisht në tre muaj. Fillesë të pakta fillon këmbët i shqetësuar dhe tërheqjen e tyre në stomak. Në fëmijët, ky fenomen shpjegohet me cen e sistemit të tretjes, sepse ajo nuk është e përshtatur për përpunimin e ushqimit. Në mënyrë që të lehtësohet gjendja e fëmijës mund stroking bark clockwise, ju mund të vënë mbi të peshqir të rehatshëm ose anasjelltas kthejnë fëmijën në barkun e saj.

Gjithashtu rekomandojmë përdorimin e një tub të veçantë avullit. Por nuk e marrin mjete të publikohet pa konsultime paraprake me një pediatër. Për fat të keq, disa njerëz të shmangur dhimbje barku të jetë e mundur, por pas një moshe të caktuar, ata do vetë. Dhe arsyeja e fundit qarë fëmijë mund të jetë dizritmiya. Kjo gjendje ndodh rreth moshës dy muajsh në pasdite. Foshnja mund të qaj për orë të tëra që janë kriza moshë. Nja dy javë është si të qarë vetë. -A Ka një sindromë posthipoksychnoyi kurë? Kjo diagnozë do të thotë trurin kthyeshëm shkelje. Kjo ndodh më shpesh në tremujorin e fundit të shtatzënisë apo lindjes traumave dhe në javën e parë të jetës.

Shpesh kur një diagnozë të tillë i fëmijës trurit mbulohen brenda vitit të parë. Në disa raste kjo nuk ndodh dhe diagnoza e çrregullime minimale të trurit. Por kjo nuk është një sëmundje, por në vend tregojnë se sistemi nervor është fëmija i prekshëm, dhe ajo është e karakterizuar nga rritje ICP. Pra fëmijët ne rekomandojmë vërejtur në neurolog. -Çfarë Është një hypertonicity? Ashtuquajturi shtet i rritur tensioni të muskujve. Duket, për shembull faktin që koka e foshnjës të mban edhe në muajt e parë të jetës, dhe pas dy muajsh ai ende vërejtur grushta të shtrënguara. Kur këto simptoma duhet të kontaktoni një neurolog. -Çfarë Është Hypotonia?

Kjo gjendje karakterizohet nga reverse hypertonus aftësisë kontraktil dobët të muskujve. Ajo mund të jetë e rrezikshme dhe kërkon kohë të konsultohet