Burimet e informacionit


Të gjitha informatat në faqen e internetit të "Videos" të marra nga publiku për një gamë të gjerë të lexuesve ose burime të shkruara në mënyrë të pavarur nga autorët tanë. Burimet: 1. "Të bimët më të rëndësishme medicinale dhe aplikimet e tyre" - Hakob I. E. 2. "1000 receta me herbs" - Sost. V. Kovalev, AG Serbia 3. "150 receta e mjekësisë tradicionale" - Zhohova EV, Zhohiv VN 4. "bimët Mjekimi" - Kovalev NG 5. "Njerëzit trajtime" - Pirja e duhanit P. 6. "farmaci Forest" - Sost. LI Barinov, VA Alekseev. Ed. ED Soloduhina 7. "Bimët mjekësore në mjekësinë tradicionale" - V. Mahlayuk

I. 8. "Mbledhja e trajtimeve jo-tradicionale dhe mjekësi tradicionale" - Minedzhyan G. 3. 9. "Videos" - Nosov AM 10. "Videos" - M. Nosal 11. "Popular Medical Encyclopedia "- Peter B. 12." Bimët mjekësore në mjekësinë tradicionale "- Popov AP 13." Popular Medical Encyclopedia "- Objektivi. ed. V. Pokrovsky 14. "tarifat mjekësore" - Protasenya NI Vasilenko V. 15. "Herbs dhe receta e kohëve të shkuara", - A. Rabinovich 16. "Recipes e mjekësisë tradicionale" - Sost. N. Pashkov 17. "Herbs në jetën e përditshme", - Sklyarevskyy JI. J., I. Gubanov


18. A. "fjalor enciklopedik sovjetik" - 1L. ed. AM Prokhorov 19. "Videos - mënyrë për shëndetin", - P. Taisho, Taisho B. 20. "Manuali i bimëve mjekësore" - Sokolov SY, Zamotaev IP 21. "shërojnë veten vetë "- V. Frolov, Frolov MK 22." Metodat tradicionale të rehabilitimit dhe pastrimin e trupit "- V. Frolov, Frolov MK 23." folklorik rus manual mjekësor "- Kurennov PM Të menaxhimit të "Videos" i shpreh mirënjohje për autorët dhe hartuesit e materialeve të përdorura për të krijuar faqen e internetit dhe këshillon vizitorët për të studiuar këtë literaturë.

Cheers!