Hundë Derynat pika për fëmijët, aplikim zgjidhje, udhëzimeve për përdorim


Ftohjet e shpeshta, të cilat kanë qenë të ndodhin dhe të vështira për të trajtuar shumë sëmundjeve kronike inflamatore dhe lezione fungale - një patologji të terapisë, e cila nuk është e mjaftueshme për të përdorur vetëm antibiotikët, fondet antivirale dhe antifungal. Fakti është se kur ata vuajnë jo vetëm organin e sëmurë ose inde, por edhe sistemin imunitar. Kjo e fundit kërkon një stimulim të mirë në mënyrë që ajo mund të ndihmojë trupin të përballuar me sëmundje. Një nga këto barna janë të stimuluesve Derynat. Është e mirë për të përdorur në formën e pikat. Kjo është e drogës Derynat, pika hundës për fëmijët, zgjidhje, aplikim, udhëzimet për përdorim, ne do të flasim tani.

Metoda e prodhimit, prodhuesit e kompanisë Derynat - drogës rus, emri i saj ndërkombëtar dezoksyrybonukleat sodiumit. Prodhues Firma SHA "AF" Tehnomedservis. " Duhet të theksohet se çështja Derynat tri forma: me pika (droppers në shishe e 10 ml) tretësirë ​​për përdorim nga jashtë dhe në nivel lokal (0,25% në shishe prej qelqi të errët 10 ml) shishe për injeksion intramuskular (1, 5% 5 ml). Shpesh, siç thashë, aplikoni një rënie, e ndjekur nga përdorimi - zgjidhje jashtë. Udhëzimet për përdorim dhe janë të shënuara më poshtë si një prezantim të lirë. Çfarë është Derynat?


Si funksionon kjo gjë?
Udhëzime Derynat na tregon se një droge - immunomodulators. Ajo ndikon në të gjitha imunitetit, humorale dhe qelizore. Derynat ka aftësinë për të stimuluar proceset e riparimit (shërim), për të përmirësuar gjendjen e indeve, organeve pas ndryshimeve degjenerative ndodhur në kushtet e qarkullimit të dobët. Derynat mund të luftuar inflamacion, të përshpejtojë epithelization (formimin e epitelit të re) e lëkurës dhe mukozës, aktivizoni antivirale, antifungal, antimicrobial dhe përgjigje imune. Për përdorim të jashtme Derynat një shërim të shpejtë të ulcerat deje, djegiet e thella, plagë të infektuara, refuzim spontan të indet nekrotike (krahët gangrenë gishtat).

Ulcerat trajtim Derynat, erozioni në bezrubtseve mukozës çon në shërimin. Produkt nga vendi i përdorimit është zhytur shpejt dhe enët limfatike deri në të organeve, indeve dhe kockave palcën. Indikacionet dhe contraindications për përdorim Më shumë detaje janë të shënuara në përgatitjen zyrtare manual duke përdorur terminologjinë mjekësore. Ne paraqesin ato në një gjuhë të kuptueshme. Indikacionet: Si monoterapi (Derynat vetëm) • trajtimin e SARS-it, parandalimin e tij; • lezione inflamatore dhe degjenerative të mukozës orale. • sëmundje sy, degjenerative (dëmtim i qelizave, substancë ndërqelizor, që çojnë në mosfunksionim të organeve ose indeve), inflamacion; Si pjese e nje trajtim plotë: • trajtimin e sëmundjet kronike inflamatore, lezione fungale, infeksionet bakteriale, sëmundjeve gjinekologjike; • akute, sëmundjet kronike të traktit respirator sipërme, sinusitin (sinusitin, sinusitin, etmoyidyt), medias otitis, rhinitis, grykët; • trajtimi i sëmundjeve që lidhen me qarkullimin e gjakut në gjymtyrë të ulëta, duke e fshirë arteriosklerozës dhe të tjerët; • zgjatur ulcerat shëruese, plagët e infektuara (diabet, etj); • krahët gangrenë gishtat, gangrenë këmbë, etj

; • djegiet, morth; • nekrozë (vdekja ind) të lëkurës, mukozës pas ekspozimit të rrezatimit; • hemorroide;
Kundërindikimet:
• origjinalitet e drogës dhe përbërësve të tij; • kujdes në sëmundjet autoimune;
Aplikimi Derynat zgjidhje bie dhe jashtë : Nose pika • Për të parandaluar fëmijët SARS rriturit lindur në çdo vrimë hunde 2 pika 4 herë gjatë ditës. Kursi i 7-14 ditësh. • Nëse ka pasur shenja të SARS-it, numri u rrit në 2-3 pika në secilën vrimë hunde, me një interval prej 02:00 24 orët e para, pastaj 2-3 pika 3-4 herë në ditë. Kursi i 1 muaj.

• sëmundje inflamatore e sinuseve dhe hunda e: 3-5 pika në secilin hundës deri 4-6 herë gjatë ditë. Kursi i 1-2 javësh. • inflamatore proceset degjeneruese Syri i varrosur në secilin sy 2-3 bie gjatë ditës 2-3. Kursi i 14-45 ditë. • çrregullime të qarkullimit të ulëta gjymtyrë (sëmundjet obliterating): në çdo vrimë hunde 1-2 pika ushqeu gjatë gjithë ditës 6 herë. Kursi i 6 muajsh. Zgjidhja për përdorim të jashtëm gojës • humbjen, mukozës, zgjidhje shpëlarje Derynat mbajtur 5-6 herë në ditë. Kursi i 5-10 ditësh. • kronike bakteriale, fungale dhe infeksione të tjera në gjinekologjisë, droge vaginal vaditje mbylljen vaginë me Derynat 1-2 herë në ditë.

Kursi i 1-2 javësh. • Hemorroide: microclysters rektumit 20-40 ml. Kurse të 4-10 ditë. • nekrozë (duke përfshirë postluchevyh), djegiet, ngrirja, të zgjatur plagë shëruese dhe ulcerat trofike, gangrenë, aplikacionet mbivendosura në nivel lokal (dressings garzë) me aplikim të drogës ato me llak 4-5 herë në ditë. Kurs nga 1 deri në 3 muaj. Paralajmëron: Derynat aplikimi lokal nuk është në përputhje me peroksid hidrogjeni dhe melhem ose vaj. Përshkrimi i drogës janë në formë të lirë është i hartuar vetëm për informacion. Pra, para se të shkoni për të përdorur zgjidhje ose pika për fëmijët ende të lexoni udhëzimin zyrtar, ose më mirë akoma, konsultohuni me mjekun tuaj.

Alex,