Depresioni llojet, shkaqet, simptomat, trajtimi


Depresioni - çrregullim mendor që shoqëron treshe depresive: humor depresion dhe mungesën e përvojës së gëzimit (Anhedonia), të menduarit dëmtuar (pesimizëm, opinione negative rreth asaj që po ndodh), prapambetje motorike. Çrregullim ndodh psychos jo vetëm të ndodhë - ajo ka një arsye. Le të shikojmë pse ka depresioni, shkaqet, simptomat, trajtimi i këtij shteti mendor. Së pari, e konsiderojnë themelore llojet dhe shkaqet , për të cilat nuk është depresioni. Depresioni reaktiv - përgjigje produktiv me ngjarjet dramatike të jashtme apo Ngarkesat e punës të tepërta stresi trurit. Depresioni endogjen zhvillon pa ndikim nga jashtë, nuk ka arsye psikologjike.

neyroleptycheskaya depresioni është rezultat i barnave të caktuara dhe shkon pas dështimit të trajtimit. Depresioni sezonal ndodh për shkak të mungesës së dritës të ndritshme, mungesa e aminet (serotonin, dopamine, norepinephrine). Somatohennaya depresioni përcaktohet nga prania e faktorëve somatike, sëmundjet neurologjike, tumoret, dëmtime të trurit, ndryshimeve hormonale pas lindjes, sëmundjet endokrine, etj .. depresionit atipike - një formë e çrregullimit atipike me simptoma specifike, reaktivitet emocional, rrit oreks, të qenët i përgjumur.
Depresioni - Simptomet: Simptomet kryesore të depresionit përfshijnë humor depresion, pavarësisht nga rrethanat; humbje e interesit në aktivitetet e parë të preferuar; mungesa e theksuar e energjisë dhe lodhje.


Simptoma të tjera, pesimizmi, ankthi, frika, faji, paaftësia për t'u përqëndruar, oreks i paqëndrueshëm, shqetësime gjatë gjumit, mendime vetëvrasjeje. Simptomet e depresionit te fëmijët, fle probleme, humbje e oreksit, ndryshime në natyrën (tjetërsimi, agresion, nervozizëm). Diagnoza e çrregullimit depresiv të përcaktuar nëse simptomat e mësipërme zgjat të paktën dy javë, ose duke përparuar shpejt dhe të bëhet shumë e vështirë në një afat më të shkurtër. Ky rast është shumë e rekomanduar për të vizituar një vlerësim mjek-specialist dhe trajtim për shkak të efekteve të mundshme të dëmshme për pacientin: abuzimin e alkoolit ose drogës psikotrope, humbje e interesit në aktivitetet e zakonshme dhe jetën, tentimeve për vetëvrasje, refuzimin për të kryer funksionet vitale.

Depresioni - Mjekimi: Si për të trajtuar një lloj i veçantë i mjekut të depresionit duhet të vendosë. Përveç trajtimit të tyre të caktuar ju mund të përdorni perime. Megjithatë, përdorimi i tyre edhe të lidhur më mirë me mjekun se të gjitha drogat të vepruar në koncert. apatia, depresioni dhe letargji trajtohen stimuluar efektin e ilaqet kundër depresionit . Ata janë: • tretësirë ​​xhensen, që rrisin rezistencën ndaj stresit. Ai shëron depresionin, sëmundjet e sistemit nervor. • tretësirë ​​Manchurian Aralia. Ajo heq depresionin dhe stimulon sistemin nervor, ndihmon me lodhje nervor.

• tretësirë ​​sterkulii platanovidnyy përdoren për depresion të vogël si emocionuese dhe tonik. • Marrja e mbledhjes hithrat dhe të egra u rrit, një person është i zgjuar, të shëndetshëm, përmirëson gjakut. Dhe të gjithë për shkak se trupi është shpesh mungesa e acidit Askorbik dhe vitamina të cilat janë të shkatërruara nën stres. Me nervozizëm të zymtë, ankthi, nervozizëm pranojë papërgjegjshëm ilaqet kundër depresionit ndikojnë qetësues . • tretësirë ​​alkool magnolia kineze hardhi është përdorur për të trajtuar efektet e traumave, depresion reaktive, shtetet shkëputës. Infusions e Valerian, HOPS, kopër, trumzë, ca balsam, oe limon dhe Motherwort krejtësisht të padëmshme dhe qetësuesit janë me origjinë natyrore.

Kanë të njëjtat tarifa e ndikimit: • Motherwort, horsetail, adonis, murriz. Lule • thata, rozmarinë e egër, sanëz, lë thupër. Efekti i hidhur qetësimin mbi alkoolin: • Peony qetësimin në çrregullime nervore. • lumbago (gjumë-bari) është e dobishme në overstimulation, rrit ton e sistemit nervor. Helen Shane,