Hipertensionit - droga


Ju keni probleme me qarkullimin e gjakut, angina shpeshta, sulmet në zemër dhe sëmundje të veshkave? Arsyeja kryesore për të gjithë kjo është e hipertensionit. Site është cituar në mënyrë të përsëritur recetave normalizimin e tensionit të gjakut me mjetet juridike popullore, komentoi mbi drogat e brendshme. Pra, sot ne kemi vendosur të tregojë për çfarë droga rekomanduar në Shtetet e Bashkuara. Një numër i madh i njerëzve në SHBA vdesin nga sëmundje të rënda të sistemit kardiovaskular, dhe goditje në tru, të cilat mund të ndodhin në çdo kohë, madje edhe personalisht në dukje të shëndetshëm. Por kjo nuk do të thotë se një person ka hipertension, si ata kryesisht të sëmurë rreth 22% e njerëzve të moshës 45-64 vjet, e cila është rreth 28 milionë popullsia amerikane.

A nuk nënvlerësojnë rreziqet e presionit të lartë të gjakut. Besohet se rritja e presionit të mund të përmirësohet me moshën shkak të rritjes së qarkullimit të gjakut dhe elasticitetit të enëve të gjakut të qenët i qartë. Por kjo nuk është, sepse, pas hulumtimit të plotë, ajo ishte e vendosur se presioni i lartë i gjakut mund të dëmtojë organet e brendshme, duke çuar në goditje dhe sulme në zemër. Në raste të tilla, mjekët përshkruajnë vetëm drogë, por përveç kësaj pyes për asnjë dietë kripë dhe për të mbajtur të arsyeshme. Këto masa të zvogëlojë rrezikun edhe më shumë manifestime të sulmeve në zemër ose tru. Dhe sigurisht që ju duhet për të trajtuar drogë sapo zbuluar sëmundje në këtë shumë e dobishme.


Ata përveç pas konsultimit me një mjek mund të jetë gjithashtu mjete të përdorura popullore. Por përsëri në temën tonë. Kur matjen e presionit ne jemi, në fund, ne të merrni dy numra që përfaqësojnë systolic dhe diastolic presione. Të dy mund të jetë shumë i lartë, kështu që ju duhet të i kushtoj vëmendje për të edhe një devijim të vogël nga norma dhe shkoni te mjeku, ose do të rrezik i strokes apo sulme në zemër. Droga në këtë rast, patjetër të marrë të nevojshme por e bëj me ngut kjo nuk është e nevojshme. Nuk mund të ketë dy opsione: thithjen e mirë e ilaçeve dhe shëndet më të mirë, ose përjashtimin e tyre dhe të shëndetit të sëmurë.

Para përdorimit të drogës duhet të kërkoni përmbajtjen e tyre si disa komponentë mund të shkaktojë një reagim negativ në trupin tuaj. Rrezikojnë dhe për të forcuar pozicionin tuaj nuk është e nevojshme. Përbërja e ilaçeve mund të gjenden në farmaci me udhëzues. Duhet të theksohet se presioni i lartë i gjakut systolic është e vështirë për të normalizuar përdorimin e drogës. Në këtë drejtim, ka një numër të madh të mosmarrëveshjeve, sepse droga mund të ndihmojë të qetësuar sëmundje vetëm kur presioni është mbi një pikë të caktuar, përndryshe të arritur rezultate pozitive është e vështirë.

Presioni i gjakut është shumë e ndjeshme në sistemin nervor, kështu që dimensioni i tij në zyrën e mjekut mund të fryhen pak për shkak të një ndjenjë të nervozizmit. Pyesni mjekun tuaj për procedurën presionin më shumë dhe të përpiqet për të përsëritur veprimin në shtëpi, në një atmosferë të relaksuar. Nëse rezultatet e ndërtimit janë brenda kufijve normal, atëherë ju nuk keni nevojë të përdorë ilaçe. Është e vështirë të thuhet nëse presionin e "brenda kufijve normale" tuaja. Vjetër personi, aq më e madhe aftësia e trupit të tij të durojnë presionin e lartë. Për të parë në lidhje me nivelin e presionit normal, është e nevojshme për të matur presionin e gjakut, në një kohë kur ju ndjeheni mirë.

Ajo është nga ky rezultat dhe duhet të bazohet në të ardhmen. Shkencëtarët amerikanë kanë treguar se vetëm një drogës në trup mund të shkaktojë një reagim pozitiv dhe normalizimin e tensionit të gjakut. Trajtimi është më i mirë për të filluar me të kursyer diuretics, me nevojën e saj për të përdorur doza të ulëta dhe të përcaktojë nivelin e nevojshëm të dozë të trupit. I hidroklorotiazid diuretics mund të identifikohet, sepse ajo ka siguri të lartë, dhe mjekët dhe kjo është e njohur mjaft mirë, duke treguar një nivel të lartë të shqyrtimit. Doza fillestare nuk duhet të kalojë 12,5-25 mg në ditë, apo edhe çdo ditë të tjera.

Një numër i madh i ekspertëve të rekomandoj duke filluar trajtimin me sëmundje të ashpërsisë të moderuar gjysma e dozës standarde. Me kalimin e kohës, thithjen e drogës, dozim duhet të rritet gradualisht. Nëse hipertensionit kërkon të ndërhyjë