Heksykon qirinj udhëzimet për përdorim


Për çdo grua është gjithmonë shumë e rëndësishme që të ketë një mjet të besueshme të trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Është gjithashtu e rëndësishme për të përdorur këtë mjet, ajo e dinte se të drogës nuk do të ndikojë negativisht në shëndetin dhe nuk e dëmtojnë microflora natyrore e vaginës. Kjo kërkesë është në përputhje me të drogës - suppositories vaginale Heksykon. Ajo është projektuar posaçërisht për trajtimin dhe parandalimin e infeksioneve seksualisht të transmetueshme, si dhe qirinj Heksykon gjatë shtatzënisë dhe gji gratë mund të përdoren gjithashtu. Për të kuptuar më mirë intricacies e përdorimit të tyre, "qirinj Heksykon, udhëzimet për përdorim" - tema e publikimit të sotëm.

Përbërja dhe veprim farmakologjik i drogës Heksykon përshkruan udhëzimet për përdorim shkëndijë heksikonovyh që është në çdo paketë, përshkruan në detaje përbërjen e qirinjve dhe efektin e tyre në patogjene.
Heksykon qirinj Përshkrimi: Përbërja e suppositories vaginale Heksykon është aktiv bihlyukonat përbërës CHLORHEXIDINE. Numri i tij është 16 mg. Ajo ka antiseptik, aktive kundër baktereve më të thjeshtë gram-pozitive dhe Gram-negative. Në këtë drejtim, qirinj efektivisht të mbrojtur trupin e një gruaje nga agjentë infektivë Neisseria gonorrhoeae (gonorreja), Klamidia spp (klamidia), Ureaplasma spp. (Ureaplasma), Treponema pallidum (sifilisi), Trichomonas vaginalis (trichomoniasis), Gardnerella vaginalis (vaginosis bakteriale).


Qirinj vaginale Heksykon kanë efikasitet të ulët kundër disa tensionet e Pseudomonas spp., Proteus spp. Drogës nuk ka efekt në acid-formë bakteret, spore fungale dhe viruseve. Prandaj, për t'u marrë me ta nuk ka kuptim për të përshkruajnë suppositories vaginale Heksykon. Përdorimi i tyre rekomandohet vetëm në sëmundje ku patogjen është i ndjeshëm ndaj ndikimit të chlorhexidine bihlyukonat. Udhëzime për përdorim qirinj Heksykon thotë se si një masë parandaluese për të aplikuar ato për të brenda dy orëve pas raportit seksual. Pas kësaj kohe agjent infektiv hyn mukozën vaginale dhe efekti i drogës bëhet i paefektshëm.

Qirinj janë të rekomanduara për përdorim për të parandaluar sëmundjet sifilizin, gonorrenë, Trichomoniasis, klamidia dhe ureplazmoza. Për parandalimin e komplikacioneve infektive dhe inflamatore e lindjes ose abortit. Para kirurgji sëmundjeve gjinekologjike gjatë instalimit të spirale mitrës dhe të kërkimit shkencor në mitër. * Për trajtimin e vaginitis kronike, endoservicitis në përbërjen multicomponent patogjene. Kanë efekte anësore qirinj Heksykon dhe contraindications: kundërindikuar përdorimit qirinj me mbindjeshmërisë ndaj komponentet individuale të kostove. Si rezultat i kësaj, ju mund të merrni një reaksion alergjik dhe kruarje në administratën lokale.

Qirinj Heksykon gjatë shtatzënisë dhe gji-ushqyer fëmijën e ka contraindications për përdorim, si vepron drogës në nivel lokal dhe praktikisht zhytur në gjak. Duke përdorur qirinj Heksykon? Për trajtimin e qirinjve janë futur në vaginë mëngjes 1 supozitor dhe te gjumit për 7-10 ditë. Me qëllim të parandalimit të sëmundjeve të paraqitura nga një qiri brenda dy orëve pas raportit seksual të pambrojtur. Disa kohë pas futjes së tyre mund të ndodhë përzgjedhje. Për të hequr shkëndijë shkarkimin pas Heksykon, pas futjes së futur byntyka vogël tamponchyk. Tani, si shumë qirinj janë Heksykon.

Farmacitë drogës prezantoi paketën e 10 qirinj dozë të 16 mg koston 200-250 rubla. Qirinj vaginale Heksykon është një mënyrë shumë modern, pothuajse ka contraindications dhe fituar komente të mira. Cheers! Svetlana,