Guessing mbi gjethet e pemëve dhe bimëve


"Çfarë mund të them, mirë, çfarë mund të them? Designed kështu njerëzve! Dëshironi të dini, duan të dinë, duan të dinë se çfarë do të ndodhë ", - këndohet në këngë e famshme Dunaevsky. Për të hapur vello misterioze e të ardhmen, jo domosdoshmërisht të kërkojë ndihmën e tellers pasuri, psikologji, shtrigat dhe mediave të tjera të dijes magjike. Nëse jeni të vërtetë kujdeset për një çështje, nëse do të marrë një vendim të rëndësishëm dhe jo vetëm të përqëndrohet në problemin, të bëjnë pyetje dhe të bëjë mendërisht: po ose jo? Fakti se të gjitha përgjigjet për pyetjet tona dhe ngjarjeve të ardhshme ne tashmë e dimë. Përgjigjet janë në nivelin e nënndërgjegjeshëm tonë.

Random nuk guessing shtyrë kështu që ne le ato. Prandaj, metoda të thjeshta e hamendje aq të popullarizuara në mesin e njerëzve. Për shkak të dëshirës së tij për të ditur të ardhmen, njerëzit kanë ardhur me shumë opsione për hamendje. Që nga kohët e lashta, fati nga shigjeta, miell, kafshëve zorrët këndojë, të mësojnë fatin me anë të qarqeve në ujë, hala qepje, unaza, çelësat, etj Ne flas me ju sot për një pasuri shumë të vjetër dhe popullor në gjethet e pemëve dhe bimëve. Si për të mësuar për të medituar mbi një copë e pemëve dhe bimëve? Guessing mbi gjethet e pemëve dhe bimëve duhet të bëhet në ditën e parë pas hënës së re. Zgjidhni ditë që nuk kishte erë, shi, moti ishte i mirë.


Herët në lavazh në mëngjes, të shpërndarë dhe për të hequr flokët bizhuteri. Merrni prush, shkumës dhe kreu jashtë në pyll ose park. E pra, në qoftë se askush nuk do të shkëpusin ty. Kështu që të përpiqet për të zgjedhur një vend ku pak njerëz dhe më askënd me ta nuk e marrin. Zgjidh një letër nga Aspen tokë, thupër dhe basswood ose shtriu për të dashurin e saj. Ajo do të guessing në një copë "dashuri apo jo." Vetëm fokus i mirë, të mbyllë sytë tuaj dhe të imagjinojmë fytyrën e tij (saj) shumë qartë, mendoni për marrëdhënien tuaj si detaje të mundshme. Pastaj shkruaj qymyr apo shkumës mbi letrën e zgjedhur emrin e tij (saj) dhe hedhje letër të jetë e mundur.
Vëzhgoni atë.

Nëse fletë ngjit - pjesa tjetër e siguroi, dëshira juaj do të jepet, partneri juaj do dhe mendon për ju. Nëse shkronja shkoi ulët, shpejt shkoi në anën - ju do të gjeni një grindje të vogël, por marrëdhënia do të përmirësohet. Nëse ai fluturoi lart dhe në rënie, tjerrje në ajër - ju do të jetë i lumtur së bashku. Një shenjë e keqe - nëse letër shpejt ra dhe u la i shtrirë në një vend. Por në qoftë se ai shkoi dhe i mbështjellë në krah, të gjithë përmirësuar. Ajo na dha një pasuri Berendei - fis pagan nomade që jetonin shumë kohë më parë në stepat e Rusisë jugore. Ajo nganjëherë është quajtur Berendeeva pasuri mbi gjethet e pemëve dhe bimëve .

Ky popull janë zhdukur gjatë, duke lënë midis trashëgimtarëve të një pjesë të kulturës së tyre dhe pasuri misterioz mbi gjethet e bimëve dhe pemëve. Berendei kishte njohuri sekrete magjike. Ata besonin natyrën përreth gjallë krijesë që ka një shpirt. Pemë, ​​lule dhe bimë të tjera kanë qenë miqtë e tyre. Ata kërkonin këshilla dhe ndihmën e hamendje mbi gjethet e bimëve mësuar përgjigje. Dëgjoni ata dhe ju jeni në një zë të ulët. Shortari tjetër duke përdorur bimë të pagëzimit të Rus vendin e të parëve tanë të nderuar si një nënë dhe bimët e saj në rritje i atribuohet pronat magjike. Ata besonin se bimët janë në gjendje të parashikojnë fatin dhe pyetje përgjigje emocionuese.

Sidomos magji dhe magjia u konsideruan "ditët rusalochi", nga 20 qershor - 7 korrik. Këto ditë fatin në gjethet e bimëve, lule kamomil në se e vjetër e pa një rënie yll nga qielli. Guessing në gjethe të dashurisë në shumë e thjeshtë. Petals Daisy shqyer duke kërkuar pyetjen: i pëlqen, nuk i pëlqen? Petal e fundit e mbetur ishte përgjigja. Gjithashtu dua fatin duke barishte Shën Gjonit Wort. Nga kjo wove një kurorë dhe janë vendosur në çati natën. Nëse kurorë mëngjes doli në tokë, kështu që këtë vit ajo do të martohet. Nëse kurorë mbetur në çati, pastaj ulen vajzat e saj në vit. Më shumë hypericum këputur lule dhe ndrydhur atë të vështirë për të bërë lëng.

Ai veten vajza me ngjyrë të dashurisë për të riun. Nëse lëng i pastër e bëri të qartë, ai nuk i pëlqen. Nëse lëng të kuq - ajo sigurisht e donte. Në Rusalka javë mbledhur një buqetë e bimëve të egra. Çdo familje zgjodhi një lule dhe dëshirën zahaduvav. Bouquet lënë në oborr natën dhe në mëngjes të parë. Të cilit lule wilted dhe nuk ishin të freskëta, vit të tërë do të jetë i shëndetshëm dhe energjik. Wish ata sigurisht e vërtetë. E pra, në të cilin lulet janë zbehur, duke lënë dëshirën e implementimit për vitin e ardhshëm. Në parashikimet e ndryshme, duke përfshirë edhe hamendje nga gjethet e bimëve mund të flasim gjatë.

Ka shumë hamendje, pasuri thënë shembull të dafinë lë t'i duam të tjerët. Gjëja kryesore është kur ju doni të dini fatin e përdorimit shortari, duke kërkuar përgjigje për pyetjet, ai u bë shumë e rëndësishme. Mos postoni të njëjtën pyetje dy herë, edhe në qoftë se përgjigja e parë që ju nuk më pëlqen. Të kthehen në atë pas një kohë. Mos të përpiqen të mashtrojnë fatin. Herën e dytë përgjigje është mashtruese dhe vetëm më zaplutaye ngjarjeve aktuale. Svetlana,