Arra për burrat


Shkencëtarët amerikanë kanë argumentuar vazhdimisht se arra - është një nga më të fuqishëm antioksidantë, të cilat i dhanë njeri natyrën bujare dhe konsumin e tyre të rregullt mund të parandalojë dhe të lehtësojë ju i shumë sëmundjeve të sistemit kardiovaskular. Por arra më të dobishme për njerëzit, sepse ato përmbajnë gamën e plotë të elementeve të dobishme - vitamina B, D, E, C, zink, arginine, folate, grup unsaturated yndyrë. Substanca të tilla komplekse të afta për të shërohen, të rregulluar dhe të rregulluar shëndetin seksual të djemve. Nxitës më i mirë epsh për meshkujt është pikërisht arginine.

Kjo është një amino acid që është në një njeri nitrike zgjerohet oksid dhe jep efekt të anijes. Përbërja unsaturated acid i arra të aftë për të siguruar efekt parandalues ​​dhe për të parandaluar kancerin. Grupet e shkencëtarëve që studiojnë ata erdhën në përfundim se këto acide mund të ketë një efekt në ngadalësimin e rritjes së një arsim ekzistues keqdashje ose të zvogëlojë gjasat e shfaqjes së saj në rrjedhën e përditshme të trupit. Kolesteroli në mënyrë të pashmangshme grumbullohet në trup, shumë e keqe për potencë. Reduktojnë ndjeshëm përqendrimin e saj në gjak dhe për të eleminuar shfaqjen e impotencës ndihmojnë gjithashtu arra.


Përveç kësaj, rritjen dhe zhvillimin normal të të gjithë riprodhues djalë sistemit dhe njeriut, numri i kërkuar i prodhimit aktive të hormoneve mashkullore varet nga të ushqyerit, duke përfshirë zink, aminoacidet dhe yndyrna gjenden në arra.
Pra, nga një moshë të re të hyjnë në dietën e fëmijëve. Sidomos për shkak se ka arra mund menjëherë pas tharjes pa trajtim të ngrohjes, dhe kështu duke ruajtur të gjitha pronat e tyre të dobishme. Veçmas apo në kombinim me mjaltë dhe fruta, të papërpunuara apo të skuqur lehtë - çdo formë e arra janë të detyruar të jenë të pranishëm në dietën e çdo njeriu modern.

Ky është përfundimi i bërë nga disa grupe të shkencëtarëve. Ludmila,