Cilat produkte puchit stomakun


Sigurisht, të gjithë ishte ngjarje e pakëndshme në jetë kur gut grabbed odors pasi të hahet. Pse ndodh kjo dhe çfarë të bëni nëse puchit stomak? Pse dhe çfarë puchit stomak? Rastet e tilla të sulmit të keq të gazit atje në person në dietë të gabuar. Në ndarjen e emisioneve në mënyrë aktive duke ndihmuar kineze, kuzhina japoneze dhe të gjitha ushqimet ekzotike dhe çdo ushqim për të cilat ne nuk jemi të përgatitur dhe nuk përdoret generically. Arsyeja është se vuan pankreasit mungojnë enzimat e nevojshme për të tretet ushqimi ekzotik. Ajo thjesht nuk ka bërë ato. Si rezultat i ushqimit që trupi nuk mund të tretet në mënyrë aktive kalbet dhe prodhon gazra, si në përpunimin e ushqimit dhe të gazit prodhimin ndërhyjë mikroorganizmave që jetojnë në zorrët tona.

Për këtë arsye, gjithmonë pasi të hahet stomak puchit. Kur përdoret ushqimin e njeriut, sidomos yndyrore enët e mishit, do të gazeve të ndryshme të zorrëve. Këto përfshijnë metanin shpërthyese dhe sulfide hidrogjeni, me erë shumë të keqe e vezë të prishura. E njëjta gjë është vërejtur në përdorimin e: lakër, fasule, birrë, bukë të zezë dhe ushqime të tjera që përmbajnë yndyrë. Zorrë takuar ata mund të ju papritur erë të papëlqyeshme kosi e gazrat. Për fat të mirë më të madhe të gazit të prodhuar nga zorrë, të lirë të nuhaturit, megjithëse chords muzikore, të publikuar në emetimin e sasive të mëdha të gazit, nuk do të na bëjnë yjet popullore shkëmb!


Diku dikush dhe vlerësoi se i rritur pasuron atmosferën e 0.5 deri 2 litra gaz në ditë. Këtu janë disa këshilla për të parandaluar formimin e gazit. • Për të eliminuar siklet mund të ndihmojë të karbonit të aktivizuar në mënyrë efektive apo "smectite". • Ju duhet të hani ngadalë dhe në heshtje në ajër nuk e kam marrë në zorrë. • A duhet të marrë më pak sodas. • rekomanduar të hahet jashtë apo thjesht të ecin. • bishtajore duhet të ngjyhet tërësisht në ujë dhe vlim mirë. Në përfundim mund të themi se është e nevojshme që seriozisht me fryrje tepruar dhe bloating, si ajo shënon dysbiosis, gastrit ose edhe kancer.

Pra, vetëm në kohë për të identifikuar dhe të përjashtuar nga dieta juaj të gjitha ato produkte, që fryn nga stomaku. Kur dhimbje konstante ose gaze multi shkarkimit duhet menjëherë të konsultoheni me mjekun sepse ju e dini se çfarë gjithmonë puchit - brenda zorrë është e kalbur. Sa e mirë mund të jetë e gjatë, por ajo që është thënë. Ju duhet këto pasoja? Alexander,


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!