Parenting Fëmijët me DS prodhon rezultate


Poshtë Syndrome, i quajtur pas mjeku Lanhdona poshtë, i cili ishte një pionier në përshkrimin e fëmijëve të tillë në 60-ta .. XIX shekull, gjendet në një rast shtatëqind e sapolindur. Rreziku i të pasurit një fëmijë me një sëmundje gjenetike të dhëna varet nga mosha e nënave dhe të rritur në mënyrë të konsiderueshme pas dyzet vjet. Babai mosha biologjike ndikon probabilitetin e sëmundjeve pas 50 vjetësh. Ku Syndrome poshtë? Sindromi poshtë ndodh për shkak të një vezë të rastit mutacion gjenetik, e cila mori më shumë se një kromozom dhe prejardhjen. Në vend të standardit 46 kromozomeve nga veza rritet 47 kromozome.

Pas kryerjes së këtij shtatzëninë, një fëmijë është i lindur me sindromin Down. Përse prindërit e fëmijës e Posht rënë një test të vështirë? Shkelja kromozom janë të pavarur nga ndikimi njerëzor, ajo është - vullneti natyra. Një grua mund të përkryer të trajtojë shtatzëninë dhe të lindë një fëmijë me sindromin Down. Çfarë fëmija anomalitë kongjenitale mund të vuajnë nga sindromi Daun? Sëmundjet e zemrës: më shumë se 39% e të sindromin Down janë keqformime të zemrës. Megjithatë, ajo mund të bëhet në kohë të prekë deri kirurgji. Sëmundjet gastrike: me pak se 4% e fëmijëve me pengimin kongjenitale të pjesës së sipërme të zorrëve. Ata gjithashtu hiqet me kirurgji.


Hypothyroidism - të gjitha daunyata të prirur për këtë sëmundje, sepse gjithë jeta duhet të jetë rregullisht dhurojnë gjak për hormoneve tiroide. Sëmundja është kompensuar plotësisht duke marrë drogë. Sëmundje sy. Trajtuar dhe kompensohen në shkollë. Më shumë se gjysma e foshnjave të lindur me probleme dëgjimi, duhet të respektohet në Laura dhe të përdorin aparatet e dëgjimit për zhvillim normal. Problemet në shpinë qafës së mitrës. X-rrezeve, vizita osteopath, kujdes në zgjedhjen sportive. Si për të rritur një fëmijë me sindromin Down? Kids duke reduktuar inteligjencës në shkallë të ndryshme, por tani ka shumë metoda të zhvillimit.

Dostyhnuvshye rezultatet më të mira daunyata diplomimit nga shkolla e mesme dhe arsimin edhe më të larta. Për fat të keq, jo në Rusi dhe vendet e CIS. Këto rezultate të shkëlqyera janë të marra në fëmijët e lindur në Europë apo Shtetet e Bashkuara dhe në birësimet e huaja për shkak se ka objektivat e edukimit të një fëmije me sindromin Down në shtet dhe sponsorizimin e familjeve. Megjithatë, prindërit rusë nuk duket për të zhvilluar në mënyrë të pavarur vetë fëmijët e tyre, shumë me mbështetje të mirë, atëherë të vijnë në shkollat ​​e rregullta. Të gjitha fazat e zhvillimit të arrihet përpjekje të madhe, durim dhe dashuri, por edhe të sjellë gëzim të madh, një ndjenjë të arritje dhe fitore.

Fëmijët e inteligjencës e ulëta me sindrom të kompensuar aftësitë e zhvilluara komunikuese. Ata rrallë një humor të keq. Duke vazhduar miqësor dhe i qeshur njerëzit Downey të quajtur "Fëmijët e Diellit" për një fëmijë mbulon praninë e tij ndonjë të kompanisë, edhe në mot të keq. Arsimimi fëmijë "special" Mos e krahasoni fëmijën tuaj të veçantë dhe fëmijët e tjerë. Ne duhet të mësojmë të duam dhe vlerësojmë ato manifestimet e saj, e shihni atë. Fëmija juaj nuk duhet të marrë pjesë në ndonjë konkurs - ai e ka rrugën e tij, shpejtësinë e vet dhe kjo vjen vetëm para përfundimit të rrugës së saj.

Kjo qasje filozofike do të lejojë që të qëndrojnë të qetë dhe nuk merrni nervor për shkak të diçkaje që fëmija nuk ka mësuar se çfarë të bëni fëmijë të shëndetshëm moshën e tij. Fokusimi në meriton fëmijën me nevoja të veçanta, dhe jo dobësitë e saj. Fëmijët Parenting me DS fillojë me atë hyrjen në një komunitet të prindërve të cilët janë ngritjen e këtyre fëmijëve. Kjo mbështetje dhe këshilla të vlefshme e edukatorëve me përvojë. Ndoshta në qytetin tuaj të ketë ndonjë program rehabilitimi, sigurimit të sponsorizuar shëndetësor, hipur mbi kalë, klasa delfin, kampe verore për fëmijët të veçanta paguar ose. Të jetë në dijeni të këtij informacioni.

Për të edukuar fëmijën - do të thotë për të bashkuar rreth këtij rasti të tërë familjes. Fëmijët e shëndoshë në rritje deri në një familje, kopshtin, më me kujdes shokët e tyre. Ata janë të aftë për të mëshirës dhe sakrificës, sepse ata nuk më pëlqejnë ato fëmija krijon rreth vetë një të veçantë psikologjike, shumë të lehta, atmosferë. Nga ana tjetër, nuk do të kushtojnë fëmijë të veçantë. Më mirë që të ketë atë të integrohen në jetën familjare, max
Hapësinor ka marrë pjesë në të gjitha aktivitetet e familjes dhe u përpoq për të ndjekur rregullat e pranuara. Shumë gra të përqëndrohet në fëmijën dhe "hedhin" marrëdhënie me burrin e saj. Kjo nuk duhet bërë. Ne duhet të bashkohemi me burrin e saj në ngritjen e foshnjës, atëherë ajo nuk do të vijë në një divorc, tubim martesës dhe dashuria e tyre të jetë e fortë në kanë të bëjnë me rrethanat e reja.

Të afërmit dhe miqtë nuk janë të derdh mbi keqardhje dhe simpatie ndaj familjes, kjo vetëm shton dhimbjen e asaj që po ndodh. Sillen më mirë si një fëmijë normal. Dashuri ajo, përkëdhel, dhurojnë lodra, ftoj festat dhe ditëlindjet - me pak fjalë, të bëjmë gjithçka si në qoftë se nuk ka asnjë sindromi Down dhe është i lindur në të dashurit tuaj një fëmijë të veçantë dhe pastaj ai mund të shpejt të përshtaten me jetën dhe të bashkohen e saj.

Olga,