Kërkesat për artikuj botuese


Të gjithë të mirëpritur në këtë faqe interneti dedikuar për bimët mjekësore dhe metodat e tyre të trajtimit në mjekësi! Mjekësisë tradicionale – është një metodë e njohur e trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të trupit njerëzor. Faqe përmban trajtimet më të mira, si për të përgatitur infusions, decoctions, tinctures për këtë, përshkrimet e bimëve dhe materialeve të tjera të dobishme dhe rekomandimet e mjekësisë tradicionale. Por mjekësi tradicionale – Kjo nuk është vetëm impiante të trajtimit, është se të gjitha që njerëzit përdorin për të trajtuar Sëmundjet e trupit dhe shpirtit. Pra faqe është një vend për të gjitha temat që kanë të bëjnë me shëndetin’Unë jam njeri.

Ne kemi nevojë për më shumë artikuj, këshilla të jenë të interesuar, dhe nuk lënduar lexuesit e faqes tonë. Miqtë, në qoftë se ju jeni të gatshëm për të shkruar për mjekësi tradicionale, faqe është rekrutuar mjekë, herbalists, Phytotherapists të telecommute. Në këtë mënyrë te interesuar ne kemi një numër kërkesash . Lexoni ato para se të na shkruani. Kërkesat për ata që duke kërkuar për të shitur një revistë një artikull “Popular mbi shëndetin’Unë” 1. Çdo publikim duhet të sigurojë ndihmë për njerëzit që vijnë në këtë faqe interneti në kërkim të një përgjigje të veçantë për pyetjen tuaj. Përveç kësaj, publikim duhet të plotësojë vendin e subjektit të jetë e mundur jo vetëm të dobishme, por edhe interesante, jo “i fryrë” për të rritur për’vëllim. “I fryrë” për të rritur tekstet nuk janë pranuar. 2.


Letër duhet të jetë në mes të 3500 dhe 4500 karaktere pa hapësira unike e jo më pak se 90% (dmth kopje identike interneti nuk duhet të jetë). Artikuj vëllimi më i vogël nuk pranohen, më e madhe e shumës regjistruar si 4500 karaktere pa hapësira. Për të verifikuar unike e tekstit duke përdorur versionin e tanishëm Advego Plagiatus. Testimi është kryer në menu settings tillë “Kontrolloni unike” – “Prona të paluajtshme”: Timeout – 90 Kufizimet në madhësi – Pragu i 512 ndeshjeve – 0 Size shynhly – 4 frazat Size – 4 Ose duke përdorur Etxt në një normë shynhly – 4 3.

Teksti i artikullit nuk duhet të jetë ndonjë drejtshkrimin apo gabime gramatikore, unikalizatsiyi makinë apo jerm! 4. Titujt për artikuj të përzgjedhur nga ato të ofruara në këtë faqe. “Titujt e përzgjedhur tashmë” mund të gjenden në qoftë se ju klikoni në pika menu Faqes “Dërgo Artikuj” (Top majtas). 5. Tema e zgjedhur duhet të librit për dikë ende nuk filloi të shkruajë rreth njëjtë si ju.
Në formën e artikujve të shtuar për të shkruar këtë titull titull të Nenit 000. Neni titulli duhet të jetë e njëjtë si në një faqe interneti, një me një. Atëherë ju duhet të klikoni “shtoj”Button poshtë fushat e tekstit duke shtuar artikull të ardhmen.

Dhe kjo çështje së shpejti do të hiqet nga lista. A jo vetëm të rezervoni një shumë të temave. Libri aq sa mund të marrë një ditë. Përvoja tregon se ajo është 3-4 temat. Temat libër mund të jetë 12-0 Moskë kohë. Kur ju do të jetë gati në tekst, shtypni “Dërgo Artikuj” Përsëri, ju duhet të klikoni profilin tuaj në menynë vend tjetër për “000 – Titulli artikull “button blu – Kjo redaktimi. Fut tekstin, hiqni tre zero në kokë 000. redaktor do të dinë se çfarë seksi është koha për të kontrolluar dhe të paguani një tarifë. 6. Kur shkruar artikuj, ju duhet të zbulojë kuptimin e titullit të temës në tekst.

Për shembull, në artikullin me titull “Acid folik dhe vitaminë E – Përgatitja për shtatzëninë” duhet të shqyrtohet nga afër efektet e vitaminës E dhe acid folik në përgatitje për shtatzëni. Mundësisht edhe dallojnë këtë informacion duke e ndarë dy nën-titujt e saj dhe të përshtaten në kontekstin e përgjithshëm të nenit. Konsideroni me hollësi impaktin e këtij teksti në vitaminë shtatzënisë A ose vitaminës C nuk ka nevojë – kjo do të jetë tema artikuj të tjerë. Material për shkruar artikuj nuk duhet të merren nga artikujt e botuar tashmë në këtë faqe. 7. letër Normal i përshtatur është i ndarë në paragrafët e ndara nga vija bosh, ka titra, zbukuruar me një * janë të transferimit … 8.

Artikuj në gjuhën ruse çliruar me një çmim prej 22 rubla në 1000 karaktere pa përfshirë hapësirat. Çfarë është e vërtetë, si hapësirë ​​nuk do të mbajnë asnjë ngarkesë. 9. Weekend Online – E shtunë dhe e diel. Këto ditë, temë nuk është i rezervuar, por mund të dorëzohet. Si punon kjo: 1. Nëse jeni të kënaqur me sende të çmimeve shpengim dhe kërkesat tona për artikuj, atëherë ju regjistroheni në faqen e internetit dhe të ndajnë login tuaj nëpërmjet “Reagim’Lidhje” Online, mjeku përdorues, apo Skype – cwernmru. Ju do të caktojë statusin e autorit. 2. Paneli autor ju shkruani të dhënat tuaja kreativitet – Emër (Foto, plotësoni Count “Për” që është, që kur përfundoi dhe diçka tjetër).

Atëherë ju mund të fillojnë të publikojë një artikull provë në përputhje me kërkesat tona, kontrollojeni për gabime dhe kjo është një vend që të kontrolloni (moderim). Për këtë vend menu (e lartë e majtë) është pika “Dërgo Artikuj” (Shih f.5). 3. Editor (ndërmjetësues) kontrollon artikull dhe nëse ajo i plotëson të gjitha kërkesat, të kalojë atë, dhe ju po flasim akuzuar të holla për seks. Site Artikuj rishikohen në mënyrë të pranimit, kështu që nëse artikulli juaj sot nuk është testuar, është e nevojshme’promoderirovana domosdoshmërisht të jetë ditën tjetër. 4. Pas arritjes bilancin e 1000. Ju mund të dërgoni një letër në administratën tregon migrantëve, – çantë.

Atëherë ajo gjithmonë do të shfaqet në etiketat panel. Pagesat janë bërë për sistemin e migrantëve, WebMoney Transfer kur të keni arritur shumën në 1000r llogarinë tuaj. (Për të sapo pranuar, apo ata të cilët nuk janë të kënaqur me diçka (pagesa e parë / e kaluar) është bërë në mjekun e kërkesës). 5. Ne kemi marrë ju për të aplikuar për tërheqjen e borxhit tuaj dhe jepni ju urdhëroi pagesën tuaj me mbrojtjen. Kodi mbrojtje si me’shfaqet në etiketat tuaja panel pas kërkesës së parë. Aplikacionet janë të përpunuara deri në tre ditë pune. Shpesh në të njëjtën ditë. Kodi mbrojtja është vendosur në 11 ditë. Gjatë kësaj kohe, ju duhet të shkruani një portier mesazh WebMoney duke klikuar “më tej” ky mesazh.

Më tej, në një mënyrë që’shfaq code është e nevojshme për të konfirmuar dhe të hyjë butonin “Hyj” në tastierë. 6. Nëse një muaj nuk është botuar asnjë artikuj, autori i kësaj llogarie është e bllokuar! Dhe bashkëpunimi i mëtejshëm nuk është e mundur. 7. Artikuj kontrollohen çdo ditë, si ata të bëhen të disponueshme. 8. Ju jeni të drejtë për të referuar në artikullin e botuar këtu në portofolin e saj, por nuk mund të kopjuar çdo ku! Në rastin e kërkesave të palës së tretë, të cilat vërtetohet se artikulli i publikuar nën emrin tuaj’gropa ju don, dhe është pronë e një tjetër autor, administrata faqe do të jetë e detyruar për të bllokuar llogarinë tuaj të autorit nuk mund të mbulohen dhe marrëdhëniet e mëtejshme me ju.

Duke e vendosur artikujt tuaj në këtë faqe, ju jepni pëlqimin vullnetar tuaj që ju si lyricist, të shitur ato dhe ne plotësisht humbasin ato ndonjë lloj ishte njerëzor, pasi merr kompensim monetar. Ne (administrata faqe) nga ana e tij të marrë me ju të gjithë artikujt e botuar në këtë faqe interneti, në deklaratën e tij, si edhe të gjitha pr të
Ava tekste mbi këto objekte. Kjo do të thotë se redaktori faqe mund të, në diskrecionin e saj të bërë ndryshime të vogla në tekstin e këtij neni pa ndryshuar përmbajtjen e tij mbi meritat. Nëse ndryshoni numrin e karaktereve në artikull propozuar ju në asnjë mënyrë, pagesa në këtë rast, si në çdo rast, do të akuzohet për numrin e karaktereve në tekstin e propozuar nga ju për kontrollimin dhe verifikimin e së kaluarës në aspektin e rregullave.

Menaxhimi i tërheq vëmendjen për faktin se ajo ka të drejtë pa njoftim për të ndryshuar këto rregulla. Autorët, gazetarët duhet vetë periodikisht rilexuar ato përsëri. Përse artikull nuk mund të testohen për pajtueshmëri me kërkesat e të shkruarit? Kjo rregullat shpjeguese.