Konsumojnë alkool gjatë shtatzënisë, efektet e pritur


Faktin se fëmijët në afsh ndërsa dehur mund të ndryshojë nga fëmijët, të cilët ishin konceptuar pa alkool i njohur. Në vende të ndryshme, foshnjat që ishin konceptuar prindërit e dehur dhe për këtë arsye mori çrregullime mendore, japin emra të ndryshëm (një prej tyre është "e shtunë Children"). Por e keqja është se gratë shtatzëna nuk e di edhe ndaluar pirjen e alkoolit gjatë shtatzënisë. E shtunë në mbrëmje, pas një jave të gjatë pune, prindërit (sidomos baballarët) ishin jo të humbasë një ose dy gota e alkoolit, dhe në këtë formë jetoi një fëmijë. Për një fëmijë ishin çfarëdo devijimi, opsionale babai i dehur në shtrojë.

Edhe dozë më të vogël të alkoolit në gjak mund të ndikojë në masë të madhe frytin e ardhshëm. Dhe se do të ketë një rol të madh në pamjen e një fëmije nuk është vendosur në babain, por përgjegjësia kryesore qëndron me grua shtatzënë. Ajo do të duket rënie të padëmshme e alkoolit në të nënës mund të çojë në ndryshime shumë të rëndësishme që rezultojnë gjithmonë është një shkelje e ripening. Një fëmijë në pirje e nënës shpesh i lindur para kohe dhe me peshë të ulët. Ajo ka shenjat e helmimit me alkool, sistemit nervor, madhësia e trurit të tij më të vogël se një fëmijë normal dhe të tjerëve në ditët e para të jetës së tij këta të sapolindur nxjerr avujt e alkoolit.


Ata vënë re një çrregullime të forta të lëvizjes (me fjalë të tjera - paralizë). Këta fëmijë janë të vështirë për të trajtuar sepse doza e zakonshme e mjekësisë ndonjëherë të pafuqishëm. Nënat e ardhshëm duhet të peshoj fjalët e thëna më parë: "Në ditët e para të sapolindur të tij të jetës nxjerr frymë alkool avull!" Vetëm e drejtë thotë: "Pirja e alkoolit gjatë shtatzënisë, efektet e pritjes," dhe pediatër janë efektet "e tyre" të pijshëm gratë shtatzëna, neurologë - "e tyre". Çfarë është kjo abuzimi? Dhe pothuajse të gjithë të ndodhë natyrshëm. Për shembull, le të themi, çmenduri kongjenitale, e cila ka tri faza: dobësi (fazë lightest), gomarllëqe (defekt shënuar edhe intelektuale) dhe fazën e fundit - idiotësi (mendje bruto moszhvillimi).

Këta fëmijë janë dërguar kryesisht në shtëpi pleqsh, sepse ata janë të penguar nga mastering rregullat themelore të jetës njerëzore për shkak të mungesës së fjalës koherente dhe të mendimit. Oligophrenic mund përfundimisht të fitojnë shumicën e aftësive që ata gradualisht umneyut, por se ata duhet të jenë të angazhuar në mënyrë aktive. Por këta fëmijë nga lindja ashpër prapa në zhvillimin e kolegëve të tyre dhe janë pamje shumë e trishtuar. Prindërit do të dinë se çfarë ata dënojnë fëmijët e tyre, duke filluar atë nën ndikimin e alkoolit mund të jetë napoumylysya. Për fat të keq, shumë njerëz mendojnë: "Pak mjekët shkrim!

Çdo gjë do të jetë mirë, ne nuk do të jetë i tillë. " Dhe në qoftë se ndonjë? Pse të ekspozojë fëmijën për të avancuar këtë rrezik? Por ende ekspozuar. Në të gjitha moshave proverb ndalon pirjen e alkolit në muajt e parë të martesës. Absolutisht ligj, kjo është vetëm jo të gjithë do të ndjekim atë, me naivitet duke besuar se kjo nuk do të ndikojë ato. Dhe papritmas prek? Në fund të fundit, sa shumë probleme këta njerëz të sjellë veten dhe fëmijët e tyre, duke shijuar një moment të papërgjegjshëm!
Asmerti,