Badger fëmijët yndyrë përdorni kollë


Shumë prindër nuk vijnë një herë të gjithë një situatë të tillë - një fëmijë, pavarësisht nga fakti se nuk ka simptoma të tjera, kollë dhe ndalon. Edhe pse i dehur tashmë një shumë e famshme dhe nuk kollë shurupe dhe mjekët udhëtuan rezultatet peshë nuk janë. Në raste të tilla, si një masë parandaluese mund dhe duhet të përdoret Badger yndyrë. Fakti që ajo ka gjetur përdorimin e yndyrë fëmijëve kollë lodh, unë jam nën urdhrat e editorialin e faqes së internetit sot dhe tregoni. Badger yndyrë, në shumicën e rasteve, është përdorur për të trajtuar ftohjet tek fëmijët, sidomos kur kollitjes. Mënyrat për të përdorur Badger yndyrë në trajtimin e fëmijëve, në të vërtetë, jo shumë të ndryshme nga metodat e përdorura në trajtimin e të rriturit.

Vetëm kusht - Përdorimi i fëmijës yndyrë mërzit duhet të ndjekin doza më të vogla. Kur përdorni Badger yndyrë shumë nënat me fëmijë nën tre, mund të pyesni pyetje - how dhe në çfarë doza mund të përdorni yndyrë. Nëse rasti nuk është me të vërtetë i rrjedhshëm, ajo është më i përshtatshëm për trajtimin e fërkim. Në raste të tilla, yndyrë natën për shtatë ditë, dhe në disa raste më të gjatë, ju duhet të fshij teh, mbrapa dhe këmbët e fëmijës. Më parë, para se të rëndë, pjatë duhet pastaj të vënë sasinë e yndyrës që ju nevojitet në mënyrë që ajo mori ngrohtë / i shkrirë në temperaturë dhome, dhe kapaciteti i yndyrë tjetër menjëherë hiqni përsëri në frigorifer.


Fshij gjurmët duke përdorur lëvizjet masazh, atëherë fëmija duhet të veshin rroba që nuk do mend sepse era ka tendencë të ngrënë në yndyrë dhe vidpyrayetsya keqe. Shumë profesionistë dhe prindër në mënyrë të arsyeshme të besojnë se përdorimi i Badger fëmijët pastër yndyrë në e mundur vetëm pas 12 vjetësh.
Kjo është për shkak të faktit se në këtë moshë të mëlçisë së fëmijëve është në gjendje për të përballuar plotësisht me asimilimin e yndyrës. Megjithatë, duke pasur parasysh se yndyrë baldosa, pothuajse tërësisht përbëhet vetëm nga yndyrë në trup janë në nevojë urgjente dhe ato janë asimiluar në mënyrë të përkryer, ky ndalim duhet të përmbahen në mënyrë strikte.

Merrni Badger fëmijët yndyrë brenda vetëm mund filluar tre vjet. Megjithatë, përdorimi i saj në fëmijë duhet të rregullohen. Po, fëmijët nga 3 deri 4 vjet e yndyrë mund të marrë një lugë çaji të tretë, fëmijët 4 deri në 6 vjet e gjysmë lugë çaji, dhe fëmijët më të rritur nga 7 në 10 vjet, ka 1 lugë çaj. Të marrësh edhe dhjamin e nevojshëm për 3 herë në ditë në një stomak bosh rreth 01:00 të ushqimit, por edhe më shumë kohë në mes të përdorimit të naftës dhe të ushqimit, më mirë ajo është zhytur. Ka disa opsione për marrjen Badger yndyrë brenda. Mundësia e parë për fëmijët, normalisht usvayvayuschyh produktet e qumështit - në të cilin rast ju ngrohur qumësht, e cila është vendosur më pas në një lugë çaji yndyrë, atëherë ju duhet të përzierje tërësisht.

Merrni sips të vogla brenda. Mundësia e dytë për fëmijët që kanë reaksione alergjike te mjaltit - në këtë rast yndyrë është e vendosur në një tas të vogël ose pialku në të cilën ai duhet, në temperaturë dhome, ngrohtë veten. Pasi naftës është ngrohur, është e nevojshme që të shtoni pak mjaltë. Nëse një fëmijë është alergjik ndaj reagimit mjaltë, vaj mund të jetë përzier me bllokim apo bllokim të ndryshuar shije specifike natyrshme yndyrë natyrore. Ashtu si në rastin e parë në përzierje të dytë është i përgatitur në shkallën prej 3: 1, që merr tre pjesë të naftës dhe një qumësht pjesë, mjaltë ose bllokim.

Nëse yndyrë - cilësi, efekti i përdorimit ndodh zakonisht brenda tre deri në pesë ditë, por për parandalimin dhe sigurimin rezultat pranimi mund dhe duhet të vazhdojë për dy nedelek më shumë. Së fundi tip: një herë shenjat e para që ju ose fëmija juaj është i sëmurë (ishte fyt gërvisht, hundë i lëngshëm ose kollë) - menjëherë të fillojë përdorimin yndyrë si brenda dhe jashtë. Si rezultat i sëmundjes ose ndalesë në një fazë shumë të hershme, dhe do të jetë shumë më e lehtë dhe më të shpejtë. Megjithatë, zbatimi i mërzit yndyrë, gjithmonë mbani dozat e rekomanduara dhe contraindications.

Pauline M.,