Aktivizimi i funksionit seksual duke përdorur ilaç bimor


 

Phytotherapy – Ky trajtim bimor. Në këtë libër janë receta për barnat nga impiantet ju mund të përdorni për të rritur aktivitetin seksual dhe kuruar impotenca.

 

Në moshën e shpejtësisë, trazira sociale dhe stresi më të vështirë për të mbrojtur psikikë nga goditur jashtë. Dobësi seksual dhe çrregullime seksuale janë më shumë të ngjarë të ketë natyrën mendore. Por si çdo sëmundje, dhe këto çrregullime mund të trajtohet, dhe prandaj aktivizimi i funksionit seksual duke përdorur ilaç bimor – të jetë e mundur. Kjo është vetëm bimeve, dhe recetë më e mrekullueshme mund të japin rezultate vetëm vetëm në lidhje me masat e tjera shëndetësore.

Pra, në qoftë se ju vendosni për të rivendosur funksionin seksual, bimeve të trajtimit duhet të jetë e kombinuar me trajnim sistematik fizik.

 

1. Ushtrimi në mëngjes!

 

2. Stop për’yidatysya ose të paktën jo ha tepër. Nëse ju humbni peshë nga 3 – 10 £, pastaj të shohim se si të rritet aktivitetin tuaj seksual.

 

3. Shmangni ekseset ndryshme. Natë pa gjumë me cigare dhe alkool në një zonë të ventiluar dobët nuk japin forcat askënd. Dhe sigurisht, të trajtohet me ilaçe të përgatitura nga bimë medicinale, përdorimi i alkoolit – absolutisht qesharake.


 

Si një gamë të gjerë të ndikimit të bimëve, kështu këdo që dëshiron të marrë ndihmën e mjekësisë bimore, ju e dini trupin tuaj, dhe gjendjen e cila përmban të gjitha organet kryesore. Dhe të gjithë për shkak se performanca e bimëve mund të çojë jo vetëm në aktivizimin e funksionit seksual (të rritur aktivitetin seksual), por edhe të shkaktojë sëmundje të sistemit kardiovaskular, traktin gastrointestinal apo të tjera. Kjo do të thotë që ju duhet të i kushtoj vëmendje për të dy të dhënave dhe contraindications për përdorimin e tyre. Prandaj, përdorimi i bimëve të zgjedhur, do të ishte mirë nëse ju shkoni të konsultoheni me një seksolog i njohur dhe phytotherapist.

 

Dhe sigurisht, përdorimi i drogës duhet të ndjekin të përshkruara, dozë është e provuar me shekuj!

 

Autorët rekomandojmë blerjen e të gjitha bimëve në farmacitë ku ka disa garanci nga materiale të cilësisë së parë, edhe pse shumë nga përshkrimet e bimëve është e mundur të aksioneve deri në të tyren. Por kjo është diskutuar në libër, e cila merret me të grumbullimit dhe korrje manaferrat, fruta dhe bimëve.

 

Në përgatitjen e librit, autorët është përdorur literaturë e specialistëve për mjekësi bimore dhe recensues saj – Kandidat i Shkencave Farmaceutike.