Një onehov likuytesya bimeve


Ky libër dallohet nga gjithë literaturën shumë të bimëve medicinale. Përse? Si autor, A. Onehov, qëndrimi i saj e mahnitshme ndjeshëm dhe të përzemërta të natyrës nënë mrekullisht përshkruan bar s'bie në sy, herbs njohur dhe thirrjet trajtim bimor. Ja se si autori, shkrimtar, natyralist, përshkruan arsyet për të cilat ai shkroi librin për ne. Unë nuk jam një doktor dhe as një Herbalist i trashëguar, i cili mori me sekretet e familjes. Unë jam vetëm një shkencëtar ose, siç thonë ata, natyralist, që është për mua për të shqyrtuar, natyrën e studimit - kjo është jeta dhe puna. Dhe sigurisht, në rrugën e tij të natyralistëve unë nuk mund të marrë rreth bar.

Për më tepër, kursi i plotë i botanikë se A. Onehov dëgjuar dhe kaloi në biologjike dhe tokës MSU, më lejoni pak a shumë inteligjente të komunikuar me botën bimore. Pas luftës, libra të rinj në bimeve pothuajse nuk e bëri, dhe në qoftë se herë pas here doli, e pastaj ata thanë vetëm ato barëra që e kanë njohur mjekësinë tonë konvencional. Çfarë është njohja e bimëve zyrtare të mjekësisë? Për ta bërë këtë ai kishte për të identifikuar një substancë, e cila në pronësi të aftësive të caktuara të trajtimit. Nëse ndonjë gjë si ai nuk mund të tërhiqet nga, ajo nuk është e argumentuar si një materialeve terapeutike.


Ato nuk mund të trajtohen. Sigurisht, ky gabim është i aktivizuar. Së pari, në kërkim të fillimit misterioze e kohës nuk ishte një shumë e kohës, dhe e gjithë kjo kohë bari, i njohur gjatë në mesin e njerëzve kohë më parë e shpëtoi popullin të privuar nga e drejta për të kryer shërbimin e saj të mirë. Dhe në qoftë se për ndonjë periudhë të substancës aktive në përgjithësi nuk e gjeti, mënyra ajo ishte e ndaluar të njerëzve të sëmurë ... Së dyti, herbs përmbajnë substanca të ndryshme, dhe për të gjykuar forcën e tyre nga një disa gjëra të gabuar. Përveç kësaj, të gjitha substancave në vlerë ata mund të veprojnë në një person ndryshe se një lloj të substancave zgjedhur mjete kimike.


Pra, kemi humbur shumë gjëra që kanë qenë gjatë të gatshëm të ndajnë me njerëz florës. Sigurisht, ata ishin herbalists shumë të rralla, minatorë që kanë jetuar mbi tokë, mjekësi zyrtar nuk e dëgjuan dhe vazhduan punën e tyre nga ish. Për fat të keq, ata janë të trajtohen kryesisht vetëm veten dhe të dashurit e tyre. Trajtim bimor është konsideruar në kohën mashtrim, krim dhe dënohet ... Pra, kemi harruar përpjekjet e përbashkëta të përvojës së njerëzve tonë të përbashkët të ... Pas një pune të madhe që unë kam për të parë një mjek dhe mjekët më tregoi ato sëmundje që unë duhet së pari po vinte. ..

Nga nëna pothuajse të gjithë të afërmit e mi "i ndryshëm" stomak të dobët dhe pothuajse të gjithë prej tyre kishte për të shkuar nëpër tryezë operativ. Përjashtim këtu ndoshta ishte vetëm nëna ime, i cili fitoi ulçerë dietë të rreptë e tij, chahoy thupër dhe patate. Ajo doli se të afërmit e mi - Onehovyh nuk ishte vetëm një predispozicion për sëmundjet e stomakut, por ka pasur njohuri se si sëmundje nëse nuk shërohet plotësisht, atëherë të paktën për të qetësuar, zbutur. Këtu do të ishte kur nëna ime më tha në lidhje me shërimin e tij të të njëjtit chahoy dhe mendoj, besoj dhe vetëm fuqi të jashtëzakonshme shëruese të jetës bimore ... Unë nuk e di se çfarë do të kishte përfunduar atëherë e gjithë historia, në qoftë se jo për dimër të kthehen tek unë një popull, të cilit unë i dija vetëm me korrespondencë dhe herë pas here i përgjigjej ... Njeriu, kjo që jetojnë në ultësirë ​​e Altai, mbajtur bletët, bagëtinë, pas një sëmundje serioze nuk kishte të drejtë të punojnë në prodhim, por dukej shumë i aftë dhe gjendja e tij e vërtetë është shpjeguar më sipër "fuqinë për të kuruar barëra tij Altai ".

Unë kisha për të shkuar në Altai dhe të trajtohen atje. Pra, kjo është "çaj Altai" që çdo ditë kam gatuar për gra të moshuara fermerëve Usov Marisë, dhe u bë çaj ime e parë bimor, mjekim ime e parë që kam dhuruar kafshë të egra. Çfarë është përfshirë në këtë çaj? Ai ishte në pjesën e tij të famshëm rrënjë artë, rrënjët shkëmb dhe ishin Bergenia, por ishin vetë me sa duket shumë e thjeshtë bimeve tona: beaters rigon, gjethe luleshtrydhe dhe gatuar ... ky çaj për mua dhe për veten e tij dhe për të gjithë, të gjithë ata që pastaj vizitoi shtëpinë tonë, Usov Maria, e bija e ish-fshatar Tambov, u zhvendos këtu në malet Altai, gjatë Stolypin.

Pra, unë në rrugën time me bar-healers, unë ndihem shumë me fat - Unë vetëm mori në studio e brendshme të phototherapy kombëtar. Unë kam takuar në të parë legjendës time bar-rrugor, dhe me këto barëra legjendare mund të vlerësojnë dhe të vlerës së vërtetë të më në dukje të thjeshtë, të përballueshme për pothuajse të gjithë, të ashtuquajturat bimëve tona të zakonshme. Që të kthehej në shtëpi unë Altai jemi fillestar etchant. ... Shumë, shumë nga ata që dëshironin të takohen me bimor, shpesh të gjata dhe pa sukses kërkuan për një ta ngulit caktuar të dëshiruar, që ata të mund të trajtohen. Asnjë ndihmë këtu ndonjëherë dhe fotot dhe përshkrimet botanike.

Piktura shpesh nuk theksuar disa funksione dalluese, dhe përshkrim botanik zakonisht ishte vetëm karakteristikat e transferimit dhe gjithashtu nuk e alokuara karakteristika të caktuara dalluese që menjëherë të nxituar për ju që është para jush. Ja disa hapësirë ​​në njohuritë tona në dispozicion është shumë barëra unë dua që së pari të plotësoni - unë do të doja, nëse është e mundur, ju mësoni veten për të gjetur se herbs tuaj dhe me saktësi të identifikojë ato. Sigurisht, më kujtohet ku jo njohuri të kësaj, unë dhuruar etchants-vedunamy - mos harroni se, ndoshta ju nuk do të gjeni në faqet e librave tashmë jashtë. Dhe një të vërtetë pengon mua.

Në trajtimin e bimëve të tilla ndoshta janë kushti më i rëndësishëm: ju do të vetëm bari që ju pëlqen, që ju nxorrën veten apo si ata thonë herbalists që të ka formuar në dush. Dhe ka bimë që formohen mbi shpirtin tim, unë kam një shumë ... unë Onehov A. unë të përpiqet për të shohin ato më shpesh, duke u përpjekur për të mësuar ata më afër. Dhe të gjithë ata janë në arsenalin tim, të gjithë mund të duket për mua për të ndihmuar. Jo, unë nuk do të abuzojnë besimin e miqve të tyre më rrallë vdayusya për ndihmën e tyre, por në qoftë se ka probleme - dhe unë jam i gatshëm për të futur vuajtje me miqtë tuaj herbs, dhe të përpiqet të bëjë që ju dhe këto herbs ndihmojë, pidlikuvaly ju ... Kjo është ajo që unë dua dhe ju tregojë për bimët që kanë shërimin pronat, me të cilët kam pasur pak a shumë të njohur ... Ndoshta ju lexoni historinë time, papritmas ndjehen se kjo është si bari juaj, papritmas potyahnetesya shpirtin e saj.

Dhe pastaj qëllimi im do të arrihet - ju do të gjeni rrugën për një miqësi të mirë. Dhe një tjetër tipar i librit tim ... I guess ju jeni me